Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis morts i 82 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona

Hi ha 291 persones hospitalitzades, 71 de les quals a l'UCI

Imatge d'arxiu de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa Imatge d'arxiu de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dilluns, 30 Març 2020 19:13

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns sis noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 32 –quatre a l'Ebre i 28 al Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 82 més i la xifra s'enfila als 656. Aquest dilluns hi ha 291 persones hospitalitzades, 33 més que diumenge. En concret, al Camp-Baix Penedès s'han confirmat quatre morts i 75 casos nous, la qual cosa eleva a 562 la xifra acumulada. D'aquests, 265 persones es troben ingressades, 62 de les quals a l'UCI.

A les Terres de l'Ebre s'han confirmat dos morts i set casos nous, i la xifra acumulada de positius se situa en 94. En aquesta regió sanitària hi ha 26 hospitalitzats, nou dels quals a l'UCI.

Una de les dues noves víctimes mortals a l'Ebre és una religiosa de 96 anys de la Consolació de Tortosa, on hi ha quatre monges més contagiades, segons ha informat l'alcaldessa, Meritxell Roigé.

Segons informa Salut, en les darreres hores s'han donat dues altes hospitalàries a l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta, que se sumen a les quatre que ja havia donat el centre des de l'inici de la crisi. Aquestes persones continuen la recuperació al seu domicili amb seguiment per part de l'equip d'Atenció Primària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: