Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor Antoni Duran Segura, exdelegat de Sanitat i exconseller de Cultura de Tarragona

També va ser president del Patronat Municipal de Castells i segon president de la història del Club Natació Tarraco

Antoni Duran Segura Antoni Duran Segura ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Març 2020 13:26

Aquest dissabte, 28 de març, ha mort el tarragoní Antoni Duran Segura a l’edat de 88 anys. Duran havia estat director provincial de l’INSS, delegat territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social, gerent de l'Institut Català de la Salut a Tarragona i, el 1993, gerent de la Regió Sanitària de Tortosa, càrrec que va ocupar fins a la seva jubilació.

El 1997 va rebre la Medalla i Placa al Treball President Macià en reconeixement a la seva tasca en la gestió pública i en l'àmbit de la sanitat.

Vinculat a la cultura i a les entitats

Antoni Duran era una persona molt activa en el teixit cultural i associatiu de laciutat. Va ser el segon president de la història del Club Natació Tàrraco, que ha expressat el seu condol a través de les seves xarxes socials, lamentant la pèrdua d’una persona que diu ‘va destacar pel seu caràcter dialogant’.

Duran també va ser conseller de Cultura a l’Ajuntament de Tarragona i president del Patronat Municipal de Castells. L'alcalde de Tarragona Pau Ricomà, ha expressat el seu condol tot recordant que "Antoni Duran va fer del tarragonisme el seu objectiu vital", alhora que ha recordat va ser un dels impulsors del Patronat.

Des del món casteller també han arribat mostres de condol, com l'expressada pels Xiquets de Tarragona. A més dels castells, també era coneguda la seva afició pel ciclisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: