Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona reparteix les targetes moneders a unes 3.000 famílies

Els ajuts s'han distribuït per torns als centres educatius de la ciutat amb l'ajuda de voluntaris

Imatge de targetes moneder Imatge de targetes moneder CEDIDA
Societat ACN
Dissabte, 28 Març 2020 12:26

L'Ajuntament de Tarragona ha repartit aquest dissabte unes 3.000 targetes moneder destinades a famílies amb fills que tenen concedida una beca menjador per aquest curs escolar. El repartiment s'ha fet esglaonadament per evitar aglomeracions i respectar les mesures de protecció i distanciament social establertes per l'emergència sanitària. Treballadors del consistori, de forma voluntària, s'han encarregat de distribuir les targetes en grups de dues o tres persones als 36 centres educatius de la ciutat. Les famílies podran utilitzar-les per comprar aliments en qualsevol establiment i aquestes estan carregades amb 40 euros.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, ha explicat que la distribució s'ha fet en dissabte per facilitar la recollida de les targetes a aquelles famílies que treballen, malgrat el confinament. Prèviament, les direccions de les escoles han avisat a les famílies per telèfon o bé per correu electrònic de l'horari de recollida. D'aquesta manera, s'han evitat concentracions de més de 30 persones per torn.

Les targetes moneders estan carregades per a dues setmanes, amb deu àpats. Mentre es mantingui el tancament de les escoles per l'estat d'alarma, aquestes es recarregaran de manera automàtica. "Arriben en el moment just, perquè tinguin conseqüències per a les famílies en la segona setmana de confinament", ha valorat Castaño.

El Govern ha atorgat aquestes ajudes a través del Consell Comarcal del Tarragonès, que gestiona els ajuts individuals de menjadors. Ara bé, davant les circumstàncies actuals, els ajuntaments han estat els encarregats de la distribució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: