Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre morts i 81 nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona

Confirmen deu nous positius i una víctima mortal entre els usuaris de la residència Ballús de Valls

Salut ha informat que el recompte inclou 10 nous positius i una víctima mortal entre els usuaris de la residència Ballús de Valls Salut ha informat que el recompte inclou 10 nous positius i una víctima mortal entre els usuaris de la residència Ballús de Valls MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dijous, 26 Març 2020 19:57

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous quatre noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 13 –11 al Camp i 2 a l'Ebre. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 81 més i la xifra s'enfila als 353. Aquest dijous hi ha 183 persones hospitalitzades, 44 més que dimecres. En concret, al Camp de Tarragona i al Baix Penedès s'han confirmat 65 casos nous, la qual cosa eleva a 296 la xifra acumulada. D'aquests, 157 persones es troben ingressades, 41 de les quals a l'UCI. Salut ha informat que el recompte inclou 10 nous positius i una víctima mortal entre els usuaris de la residència Ballús de Valls, amb la qual cosa el centre acumula 18 usuaris i dues treballadores contagiades.

A les Terres de l'Ebre, 16 nous confirmats aquest dijous eleven la xifra acumulada de positius a 57. D'aquests, n'hi ha 26 d'hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI. Una de les quatre víctimes mortals confirmades dijous a la demarcació correspon a aquesta regió sanitària, que ja n'acumula dues.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: