Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres joves tarragonins desenvolupen una plataforma web de voluntariat per ajudar a altres persones

WeLink fa de vincle entre diferents persones que necessiten ajuda o bé que estan disposades a oferir-la / És una iniciativa de l’Anna, el Gabriel i la Tzaitel, de 16 i 17 anys

Captura de pantalla de la plataforma web WeLink de voluntariat Captura de pantalla de la plataforma web WeLink de voluntariat CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 26 Març 2020 17:48

Tres joves de Tarragona han creat una plataforma web de voluntariat entre persones que necessiten ajuda i d’altres disposades a ajudar, anomenada WeLink. Aquesta iniciativa social, impulsada per l’Anna, el Gabriel i la Tzaitel, de 16 i 17 anys, va resultar guanyadora del concurs Audi Creativity Challenge i van viatjar a Sillicon Valley l'estiu passat per desenvolupar-la. Ara, tenint en compte la situació actual de crisi sanitària a causa del coronavirus, aquesta plataforma es torna més útil que mai.

En un moment en què la societat està demostrant, més que mai, la seva solidaritat amb moltes idees per ajudar, aquests joves, a través d’aquesta plataforma, volen demostrar que la tecnologia és capaç d'apropar a les persones i millorar la seva vida tant des d'una perspectiva social com personal.

El seu objectiu és construir una comunitat inclusiva i lliure de desigualtats, i consideren que el voluntariat quotidià és la millor forma de posar la primera pedra. Welink. permet demostrar que ajudar no és un esforç si no una oportunitat de compromís, solidaritat i creixement a l'abast de totes les persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: