Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El COAATT activa el servei gratuït d’Obres amb Garantia mentre duri la fase de confinament

A través de la seva plataforma, es podran resoldre dubtes sobre la confortabilitat de les llars o qualsevols incidència constructiva

Captura de pantalla del web on s'ofereix el servei gratuït del COAATT Captura de pantalla del web on s'ofereix el servei gratuït del COAATT CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 26 Març 2020 10:35

Amb motiu de l’Estat d’Alarma i confinament a les llars que ha decretat el govern espanyol arran de la pandèmia del Coronavirus, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona (COAATT) ha activat un servei gratuït de consultes tècniques de la mà de la seva plataforma online.

En aquests moments de confinament a les cases, amb tota la família a la llar durant moltes hores, és inevitable que es posin al límit les respectives llars, ressentint-se així l’habitabilitat d’aquestes. Per això, és molt probable que als ciutadans els assaltin dubtes, consultes o urgències en relació amb l’ús i manteniment de les cases. Per això, amb aquesta iniciativa del COAATT es vol ajudar els ciutadans a la confortabilitat de les seves llars i a resoldre qualsevol incidència constructiva relacionada amb els habitatges o altres ambients, provocades pel màxim funcionament i ús al qual se sotmeten les cases durant el confinament familiar pel COVID-19.

A tal efecte, els Col·legis d’Arquitectes Tècnics de Saragossa i Tarragona han posat en marxa un servei gratuït de consultes tècniques des de la seva plataforma digital www.obresambgarantia.com per donar resposta als ciutadans sobre tots aquests temes.

Així, ara que és inviable moure’s de casa, s’ha habilitat aquest servei telefònic i online gratuït perquè les persones interessades puguin fer al moment les seves consultes als professionals especialistes –Arquitectes Tècnics Col·legiats– sobre diferents aspectes constructius relacionats amb l’habitatge o un altre espai. Aquests poden ser com millorar l’habitabilitat de casa mentre que dura el confinament, els consells per a un bon manteniment de l’habitatge en moments de màxim funcionament i ús o la resolució de dubtes i urgències per incidències constructives com ara humitats, estalvi energètic, ventilació, reparacions, avaries o optimització dels espais.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: