Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona començarà a distribuir dissabte les 3.000 targetes moneder de les beques menjador

El repartiment es farà als centres d'ensenyament i prèviament s'avisarà a les famílies de quan han d'anar a recollir-les

El repartiment de l'Ajuntament de Tarragona es farà als centres d'ensenyament i prèviament s'avisarà a les famílies de quan han d'anar a recollir-les El repartiment de l'Ajuntament de Tarragona es farà als centres d'ensenyament i prèviament s'avisarà a les famílies de quan han d'anar a recollir-les AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Dimecres, 25 Març 2020 20:57

L'Ajuntament de Tarragona començarà a distribuir dissabte les 3.000 targetes moneder destinades a famílies amb fills de la ciutat que tenen concedida una beca menjador. El conseller d'Educació de l'Ajuntament, Manel Castaño, ha explicat que les targetes moneder es recolliran en els respectius centres escolars, els quals abans avisaran per correu electrònic o per telèfon a les famílies beneficiàries del dia i l'hora que hauran d'anar a recollir-les. La distribució es farà de manera esglaonada per tal que no hi hagi aglomeració de persones i es respectin les mesures de protecció establertes per l'emergència sanitària. La distribució de les targetes anirà a càrrec de persones voluntàries entre els funcionaris de l'Ajuntament.

Castaño ha afirmat que "les targetes moneder garanteixen als menors amb necessitats socioeconòmiques l'ajuda que tenen habitualment quan les escoles estan obertes".

La Generalitat ha fet arribar les targetes moneder directament al Consell Comarcal del Tarragonès, que gestiona els ajuts individuals de menjadors. En la situació actual d'alarma són els ajuntaments els que s'encarreguen de la seva distribució.

Les targetes moneder estan carregades per a dues setmanes, la qual cosa equival a deu dinars, amb 40 euros. Es recarregaran automàticament mentre la situació l'alarma sigui vigent i les escoles estiguin tancades. Les famílies podran utilitzar-les per comprar aliments en qualsevol establiment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: