Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí contacta amb la gent gran del municipi per oferir suport i garantir les necessitats bàsiques

El consistori està trucant a totes les persones de més de 75 anys que consten al cens municipal

Imatge de recurs d'una persona gran Imatge de recurs d'una persona gran AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 17:19

Des de l'Ajuntament de Constantí s'està contactant telefònicament durant aquests dies amb totes les persones de més de 75 anys que consten al cens municipal, que no tenen cobertura familiar, i aquelles que es trobin en situació de vulnerabilitat. L’objectiu és oferir-los un servei de suport i  garantir les seves necessitats bàsiques durant la situació de confinament pel coronavirus. 

En total, amb la col·laboració de diverses regidories, es preveu contactar amb 400 persones que formen part del col·lectiu de gent gran per preguntar-los com es troben, demanar-los si necessiten medicaments o menjar, informar-se sobre la seva situació, si estan sols o acompanyats, i poder determinar quines són les seves necessitats.

La setmana passada des de l'Ajuntament de Constantí es posava en marxa una borsa de voluntariat, amb la col·laboració de Càritas Parroquial,  amb l'objectiu de donar servei a les persones grans i en situació de vulnerabilitat que no poden sortir de casa durant l'episodi de confinament perquè són col·lectius de risc i estan soles. Durant aquesta setmana està previst que els voluntaris i voluntàries comencin a prestar el seu servei de suport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: