Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un veí dels Pallaresos lliura material de protecció per a la llar d'avis

El consultori local està tancat però es continua atenent a domicili pacients fràgils

El veí dels Pallaresos Libin Xia, propietari del Basar Modern, va fer una donació de material de protecció El veí dels Pallaresos Libin Xia, propietari del Basar Modern, va fer una donació de material de protecció IP ELS PALLARESOS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 08:06

El veí dels Pallaresos Libin Xia, propietari del Basar Modern, ha fet una donació de manera voluntària i altruista d'elements de protecció pel coronavirus com ara solucions hidro-alcohòliques, guants, material per elaborar màscares, entre altres. Gràcies a aquesta donació, s'ha proveït de material a la llar d'avis del municipi, al personal de l'Ajuntament i en la mesura del possible, s'anirà assortint també al sistema sanitari.

L'Ajuntament dels Pallaresos ha mostrat el seu agraïment a aquest veí alhora que ha recordat que "tots aquests estris són una protecció, però la millor manera de combatre el virus és estar a casa i fer cas dels consells de les autoritats sanitàries". El consistori també ha expressat el seu agraïment "a tot el poble pel magnífic comportament que s'està demostrant".

El consultori local, tancat

D'altra banda, per tal de concentrar recursos humans i materials de l'Equip d'Atenció Primària (EAP), des de dilluns passat, el consultori local dels Pallaresos esetà tancat. Es continuarà prioritzant l'atenció telefònica o via online amb els recursos disponibles a la pàgina web del Departament de Salut mitjançant l'aplicatiu 'La Meva Salut'. 

També es continuarà atenent a domicili pacients fràgils, proves de Sintrom i aquelles persones que ho precisin. L'objectiu d'aquestes mesures és evitar desplaçaments innecessaris.

Homenatge als sanitaris

Aquest dimarts, els vigilants municipals van aportar el seu granet de sorra i van rendir el seu particular homenatge a tots els sanitaris i personal dedicat a erradicar la pandèmia. I especialment van mostrar l'agraïment al personal de la Residència i de pas, van animar als avis i àvies.

Podeu veure un fragment de l'homenatge en aquest vídeo (IP ELS PALLARESOS)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: