Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona entreté la canalla amb el concurs de dibuix ‘Explica’ns què fas?’

El concurs, dividit en tres categories, està destinat a infants fins als 12 anys que podran enviar els seus dibuixos fins al 30 de març

Imatge de recurs de dues nenes dibuixant Imatge de recurs de dues nenes dibuixant ESPECIALS INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 20 Març 2020 13:42

Amb l’objectiu que els nens i nenes de Tarragona passin millor aquesta situació, el Port de Tarragona ha engegat el concurs de dibuix ‘Explica’ns què fas?’. Així, la canalla es mantindrà entretinguda explicant, a través dels seus dibuixos, el que fan durant aquests dies d’aïllament. A més, animen els més petits que expliquin coses que fan relacionades amb el Port i així els seus dibuixos tindran més possibilitats de ser premiats.

En aquest concurs podran participar tots els nens i nenes que així ho desitgin, fins als 12 anys. Hi haurà tres categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. A més, cada participant podrà enviar un màxim de dues obres. Els nens i nenes hauran d’enviar els seus dibuixos mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag #dibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020.

Els dibuixos es faran públics, al web i a les xarxes socials del Port de Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset. Es premiaran tres dibuixos per cada categoria i podran fer una visita en golondrina acompanyats de dues persones. A més, el millor dibuix de les tres categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: