Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segona mort per coronavirus i disset nous positius a la demarcació de Tarragona, que ja en té 59

Hi ha 28 persones hospitalitzades, deu de les quals a l'UCI

L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el 13 de març del 2020 L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el 13 de març del 2020 ANNA FERRÀS / ACN
Societat ACN
Dijous, 19 Març 2020 20:21

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous la segona víctima mortal i 17 nous positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 59. En concret, la víctima mortal correspon a un dels dos casos nous confirmats a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre. Actualment hi ha sis persones hospitalitzades a Tortosa, quatre de les quals a l'UCI.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s'han confirmat 15 nous casos de coronavirus SARS-CoV-2 i hi ha 22 persones hospitalitzades, sis de les quals mantenen ingrés a l'UCI. Segons Salut, es manté un únic cas confirmat al Sociosanitari Francolí de Tarragona. Fins ara s'han confirmat 43 positius al Camp de Tarragona i 16 a les Terres de l'Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: