Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis nous casos eleven a 30 els positius per coronavirus a la demarcació

Es tracta d'una nena de nou anys, tres adults hospitalitzats i dos més en aïllament domiciliari

Un veí de Bonavista de 79 anys ha estat ingressat a la planta de medicina interna del Joan XXIII Un veí de Bonavista de 79 anys ha estat ingressat a la planta de medicina interna del Joan XXIII ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dilluns, 16 Març 2020 14:00

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns sis nous positius per covid-19 a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 30. En concret, les noves confirmacions corresponen a un veí de Salou de 54 anys que és professional sanitari i està en aïllament domiciliari; a un veí de la Bisbal del Penedès de 74 anys ingressat a l'hospital del Vendrell; una dona de 74 anys del Vendrell ingressada a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla; un veí de Bonavista de 79 anys ingressat a la planta de medicina interna del Joan XXIII; una veïna de Falset de 56 anys en aïllament domiciliari, i una nena de 9 anys, veïna de Reus, diagnosticada a la Vall d'Hebron. Segons Salut, des de diumenge no s'ha confirmat cap positiu a les Terres de l'Ebre.

Precisament, diumenge Salut va informar dels casos confirmats d'un veí de Torredembarra de 71 anys ingressat a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona; el d'una veïna de Tarragona de 31 anys i nacionalitat russa ingressada a la clínica Monegal; i el d'una dona de 55 anys de Tortosa que és professional sanitària i està en aïllament domiciliari.

Dissabte el Departament de Salut va confirmar set casos més a la demarcació. Un veí de Miami Platja de 40 anys ingressat a la UCI del Joan XXIII per una patologia associada i que es va contagiar en el marc d'un viatge recent a Benidorm; un turista de 71 anys de nacionalitat sueca aïllat en una habitació d'aquest mateix centre hospitalari; i un veí de Cambrils de 49 anys en aïllament domiciliari i que és familiar de dues persones també confirmades en aquest municipi del Baix Camp –una dona de 79 anys i la seva filla de 46.

A les Terres de l'Ebre dissabte el departament va informar del cas d'un veí de Roquetes de 61 anys ingressat amb pronòstic greu a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i d'un veí de Tortosa de 71 anys, un de l'Ampolla de 70 anys i un d'Amposta de 47 anys en aïllament domiciliari.

Fins ara s'han confirmat també els positius de cinc persones d'una mateixa unitat familiar de Tortosa -una de les quals ingressada també a l'hospital-; el d'una veïna d'Ulldecona de 30 anys que és cirurgiana del mateix centre sanitari; el d'un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que són parella; el d'una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Tots els afectats evolucionen favorablement.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: