Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc tanca alguns dels seus serveis per evitar contagis del coronavirus

Per un període inicial de 15 dies, s’han suspès les activitats públiques, com també les activitats a qualsevol instal·lació esportiva, a la Biblioteca o al Casal de la Gent Gran

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Montblanc Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Montblanc ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 12 Març 2020 13:27

Tenint en compte les mesures i recomanacions que està duent a terme la Generalitat de Catalunya i les indicacions del departament de Salut per combatre l'expansió del Covid-19, l'Ajuntament de Montblanc ha adoptat una sèrie de mesures que impliquen el tancament d’alguns dels seus serveis.

Per una banda, s’han suspès preventivament, i per un període inicial de 15 dies, totes les activitats públiques organitzades per l'Ajuntament i les activitats públiques o privades a les instal·lacions municipals. Així doncs s'anul·len totes les activitats a qualsevol instal·lació esportiva; a la Biblioteca Conangla i Fontanilles, que a més romandrà tancada al públic; al Casal de la Gent Gran de l'Associació de Jubilats i Pensionistes i al Centre Obert ubicat a la primera planta del Casal d'Entitats.

També s’anul·la el mercat ambulant setmanal dels dies 13 i 20 de març i es recomana que no es practiquin activitats extraescolars, de lleure, de caràcter cultural o d'altres que impliquin contacte directe d'alumnes de diferents centres educatius, seguint les indicacions del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament demana que se segueixin les recomanacions i envia un missatge de tranquil·litat

D’altra banda, des de l’Ajuntament es recorda també la recomanació de suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades durant aquest període i que tant a nivell d'associacions com en l'àmbit particular, se segueixin les mesures que han fixat les administracions.

Igualment, demanen que se segueixi l'evolució dels esdeveniments a través dels canals oficials i que no es difonguin informacions no contrastades o provinents de fonts no oficials.

Finalment, l'Ajuntament de Montblanc ha volgut transmetre, tot i les mesures adoptades, un missatge de tranquil·litat i recorda la importància de seguir les directrius de les autoritats i personal sanitari del país, als quals agraeixen especialment la seva tasca en aquests moments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: