Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover ajorna les seves activitats culturals per la crisi del coronavirus

Les funcions ‘Veus que no veus’ i ‘Orbital’, al Convent de les Arts, s’han ajornat i s’han cancel·lat moltes altres activitats culturals

Imatge exterior del Convent de les Arts d'Alcover Imatge exterior del Convent de les Arts d'Alcover COAATT
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 12 Març 2020 11:18

L'Ajuntament d'Alcover ha anunciat l'ajornament de les seves activitats cultural, a causa de la crisi del coronavirus. S’han ajornat i suspès des de funcions teatrals, xerrades, projeccions de pel·lícules i una jornada de divulgació, fins les conferències de les aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran de la URV.

Per una banda, s’han ajornat les funcions ‘Veus que no veus’, de Pepa Plana, i ‘Orbital’, de Farrés Brothers, previstes pels dies 15 i 22 de març respectivament, al Convent de les Arts. En aquest cas, aviat s'informarà de les noves dates per les quals serviran les mateixes entrades. Igualment, els espectadors que desitgin el reintegrament de les localitats, hauran de posar-se en contacte amb el Convent de les Arts (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o bé amb Ca Cosme al 977 76 05 95.

D'altra banda, es suspèn la xerrada ‘25 anys sense l'Ovidi Montllor’ i la projecció de la pel·lícula ‘Dit d'Or’, d'aquest divendres 13 de març, a les 18h, a la Biblioteca.  A més, el proper dissabte 21 de març, tampoc es farà la jornada de divulgació paleontolègica ‘Món Triàsic’, organitzada pel Museu.

Finalment, l'Ajuntament d'Alcover també informa que la Universitat Rovira i Virgili ha decidit suspendre temporalment les conferències de les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran, fins a nou avís.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: