Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Assemblea Valls recrearà la performance ‘El violador ets tu’ al Pati

Serà aquest dissabte, 7 de març, a les 12:15h, en el marc de la iniciativa del ‘Valls per la Llibertat’ de març

La performance va ser creada pel col·lectiu feminista xilè ‘Las Tesis La performance va ser creada pel col·lectiu feminista xilè ‘Las Tesis WIKIPÈDIA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 06 Març 2020 11:09

L’Assemblea Valls, ambla col·laboració de la Plataforma 8M de Valls, dedica el ‘Valls per la Llibertat’ d’aquest mes de març a la lluita feminista. Per això, amb el lema ‘Per una República feminista’, ha convocat per aquest dissabte 7 de març, vigilia del Dia Internacional de la Dona, la performance feminista internacional ‘El violador ets tu’, que tindrà lloc a les 12:15h, al Pati.

Aquesta performance va ser creada pel col·lectiu feminista xilè ‘Las Tesis’, al novembre del 2019, per denunciar la violència masclista. Des d’aleshores l’acció s’ha fet viral i s’ha replicat per ciutats d’arreu del món, amb la mateixa coreografia, si bé traduint i adaptant la lletra segons el país. La performance està oberta a totes les dones que hi vulguin participar, de qualsevol edat. Per això, a les 11h serà l’hora de convocatòria per l’assaig i a les 12:15h tindrà lloc la performance, a la qual es pot portar alguna peça de roba lila.
Per facilitar-ho, a més, L’ANC Valls ha penjat a les xarxes socials la lletra de la cançó i un vídeo amb la coreografia.

El nou col·lectiu feminista vallenc ‘La Marruixa’

Prèviament a la performance, a les 12h, es presentarà el col·lectiu feminista vallenc ‘La Marruixa’, que explicarà breument els objectius i les activitats de l’entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: