Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El SIAD de la Conca de Barberà programa una desena d’activitats amb motiu del 8M

Els actes es van iniciar el passat 24 de febrer i s’allargaran fins al 27 de març

Imatge d'arxiu de l'entrada principal al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, a Montblanc Imatge d'arxiu de l'entrada principal al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, a Montblanc NÚRIA TORRES / ARXIU / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Març 2020 16:25

A pocs dies del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha organitzat diverses activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania. Amb la realització d’aquestes propostes es pretén recordar i reivindicar el rol de les dones en la societat i la igualtat de gènere. Entre l’oferta, hi ha activitats ben diverses com exposicions, passejades, tallers, xerrades i representacions teatrals.

Els actes ja es van iniciar el passat 24 de febrer, com el recull de textos ‘Escriu per a la igualtat’, en què es podrà participar fins al 27 de març, o bé el recull de dibuixos ‘Dibuixem per la igualtat’, dirigit a alumnes de 5è i 6è de primària i d’ESO dels centres de la comarca i que finalitzarà també el 27 de març. El 4 de març, es realitzarà una passejada amb perspectiva de gènere per l’Espluga de Francolí, a les 18 h des de l’Oficina de Turisme. El 9 de març, tindrà lloc l’acte commemoratiu del Dia de les Dones, amb la lectura del manifest, un taller sobre micromasclismes, a càrrec del SIE de Tarragona i berenar de dones amb la col·laboració d’Eurostry.

Així mateix, del 9 al 27 de març, al pati del Consell Comarcal, es podrà veure l’exposició ‘Simone de Beauvoir: feminista i escriptora’. L’endemà, 10 de març, tindrà lloc el taller d’emprenedoria en femení, a Concactiva, a les 18:30h.

D’altra banda, la representació teatral ‘Divorciades, evangèliques i vegetarianes’, a càrrec del Grup de teatre Fila Zero, es podrà veure a Solivella, el 7 de març a les 18h ,i a Vimbodí i Poblet, el 15 de març a les 18h. Dies abans, el 13 de març, es realitzaran tallers de mindfulness a l’Espluga de Francolí i a Montblanc, i a Santa Coloma de Queralt, el 17 de març. Per últim, la xerrada ‘Dones:drets i obligacions’, a càrrec de l’advocada del SIAD a les diverses associacions de dones de la comarca.

El SIAD és un servei que ofereix informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats en l’àmbit laboral, social, personal i familiar a totes les dones de la Conca de Barberà, independentment de la seva edat, situació personal o procedència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: