Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xavier Antich i Núria Pelay conversen sobre amnistia a Montblanc

L’acte tindrà lloc, aquest divendres 28 de febrer, a les 19h, a la sala de les Corts Catalanes, en el marc de la campanya 'Amnistia Ara!' d'Òmnium

Imatge de la campanya 'Amnistia Ara!' d'Òmnium Cultural Imatge de la campanya 'Amnistia Ara!' d'Òmnium Cultural ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 27 Febrer 2020 21:01

En el marc de la campanya Amnistia Ara!, Òmnium Cultural de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra organitza una conversa sobre l’amnistia a Montblanc. L’acte tindrà lloc, aquest divendres 28 de febrer, a les 19h, a la sala de les Corts Catalanes de Montblanc. Xavier Antich, membre de la Junta Nacional d’Òmnium i filòsof, mantindrà una conversa sobre l’Amnistia amb Núria Pelay, tècnica de projectes de cooperació internacional i responsable de projectes a la riba sud de la mediterrània i llatino-amèrica a la Fundació Josep Comaposada.

A més, a les 18h del mateix dia i al mateix espai, l'entitat celebrarà la segona trobada comarcal de socis, on detallaran el pla de treball i les maneres que tenen els socis de participar-hi.

Òmnium impulsa aquesta campanya de la plataforma 'Som el 80%' per reclamar l’amnistia per a totes les persones perseguides judicialment amb motiu del Procés com a pas imprescindible per enfortir l’aposta pel diàleg. La plataforma té el suport inicial de més de 200 personalitats de la societat civil i el manifest reclama la necessitat d’anul·lar totes les causes obertes contra l’independentisme i que el conflicte torni al terreny de la política, “d’on no hauria hagut de sortir mai” per trobar “els mecanismes democràtics necessaris perquè els ciutadans de Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: