Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 2.500 persones visiten la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona

La xifra supera amb escreix els 1.800 assistents de l’any passat

Foto de grup de la presidenta de la Cambra, Laura Roigé, amb els representants de les empreses participants Foto de grup de la presidenta de la Cambra, Laura Roigé, amb els representants de les empreses participants CAMBRA DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 27 Febrer 2020 20:39

Més de 2.500 persones han visitat al llarg del dia d’avui la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona. Una xifra que supera amb escreix els 1.800 assistents de l’any passat. 

De fet, el primer indici de que aquesta iniciativa superaria les expectatives ja es va observar en el nombre d’empreses inscrites. Un total de 60, la xifra més alta mai assolida i que consolida aquest nou servei de la Cambra com la plataforma d’ocupació, en format firal, més important de les Comarques de Tarragona.

La presidenta de la Cambra, Laura Roigé, ha volgut mostrar la seva satisfacció: “Un cop més es demostra que la proposta creix edició rere edició, fruit de la bona feina de preparació i organització, però també per la posada en marxa d’un model que no busca altra cosa que la utilitat i donar un servei a la societat i a les empreses. Per nosaltres és un orgull afavorir i ajudar a que empreses que necessiten contractar disposin d’una marc tant idoni com aquest per contactar amb persones que busquen feina”.

Per la seva banda, Josep Oriol Fernández, director de Formació de la Cambra, ha explicat que “en els propers dies tindrem les xifres exactes del que ha representat la Fira de l’Ocupació per a les empreses participants. Per nosaltres és molt important conèixer tant els resultats que han assolit com, també, el nivell de satisfacció. Factors que ens han d’ajudar a seguir creixent i a seguir millorant el servei”.

La primera edició d’enguany de la Fira de l’Ocupació ha tingut lloc al Recinte Firal, “un espai òptim per la logística d’acollir a les empreses i desenvolupar amb la màxima comoditat els diferents tallers que s’han programat durant el dia”, explica Fernández.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: