Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla tornarà a oferir servei d’autobús per a la manifestació del 8-M a Tarragona

El programa d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Altafulla començarà el 3 de març i s’allargarà fins el dia 13

El porgrama d'actes del 8-M a Altafulla inclou visites culturals, poesia i esport, entre altres El porgrama d'actes del 8-M a Altafulla inclou visites culturals, poesia i esport, entre altres AJ. D'ALTAFULLA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Febrer 2020 13:06

La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala la coalcaldessa Alba Muntadas, tornarà a posar un autobús a disposició de la ciutadania perquè assisteixi a la manifestació unitària que tindrà lloc a Tarragona el diumenge 8 de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones, i denunciar un cop més, les desigualtats existents encara. Les inscripcions han de tramitar-se mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , ja que les places són limitades. A més, el programa d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Altafulla ja està tancat i s’allargarà des del dimarts 3 de març fins al 13 de març, amb visites culturals, documentals i esport.

El tret de sortida del programa d’actes el donarà la visita al Castell dels Montserrat, que oferirà l’Ateneu Cultural de Dones a les seves sòcies el 3 de març. Hi ha programats dos torns –un a les 12 h i l’altre, a les 12:30 h. Les places són limitades, i per participar-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 628 90 97 02. El programa es reprendrà el 5 de març, a les 19 h, al Museu Etnogràfic, amb la sessió de contes ‘Histèries uterines’. L’endemà, 6 de març, serà el torn de la projecció del documental ‘Jericó, el infinito vuelo de los días’, de la directora Catalina Mesa, de la mà del Cineclub Altafulla Link.

El dissabte 7 de març, se celebrarà la jornada ‘Dones i Esport’, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès (CET). Per la seva banda, el Club Marítim oferirà, de 10:30 h a 12 h, una classe oberta de pàdel; i de 12 h a 13 h, una travessa de paddle surf. En tots dos casos, caldrà fer inscripció prèvia a través del telèfon 977650263, o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . La jornada culminarà amb una sessió de zumba, a les 19 h, al gimnàs de l’escola La Portalada.

Esmorzar de forquilla, acte institucional i perfomance teatral el 8-M
 
La jornada central serà el diumenge 8 de març, quan es commemora el Dia Internacional de les Dones. L’Ateneu de Dones encetarà la programació amb un esmorzar de forquilla, a les 10 h, a l’Ermita de Sant Antoni. Per participar-hi, cal posar-se en contacte amb l’entitat abans del 4 de març. La commemoració més institucional tindrà lloc a les 17 h, hores al Museu Etnogràfic. L’acte comptarà amb la performance teatral del grup +A Prop, la lectura del manifest, i la participació a la manifestació que tindrà lloc a Tarragona.
 
L’endemà, 9 de març, a partir de les 19 h, el Museu Etnogràfic també acollirà un recital de les lectures ‘Nosaltres: Lilith’, a càrrec de les alumnes del Taller d’Escriptura Creativa de l’Ateneu de Dones. En acabar, Ariadna Terrón oferirà un concert d’arpa. El programa es reprendrà el dijous 12 de març, a les 17 h, amb l’exposició ‘Quin temps tenim’, que s’instal·larà al vestíbul de l’Ajuntament. I a les 18 h, al Centre d’Entitats, la directora de teatre local Joana Badia presentarà i dirigirà ‘l’Homenatge a les Dones Grans. Grans Dones’.
 
Un recital de poesia amb tast de vins tancarà el programa

Les activitats del Dia Internacional de les Dones acabaran el divendres 13 de març, a les 20 h, al Museu Etnogràfic amb un recital de poesia d’autores femenines acompanyat d’un tast de vins, a càrrec d’Alba Mascarella. L’acte serà a proposta de L’EINA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: