Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller d'assessorament en pobresa energètica, aquest dimecres a Tarragona

El taller, que tindrà lloc a les 17:30h, al CSA El Cargol, a la Granja, donarà eines per garantir l'accés a aigua, llum i gas en cas de no poder pagar les factures

Imatge d'arxiu d'un taller sobre pobresa energètica, al CSA El Cargol, al barri tarragoní de la Granja Imatge d'arxiu d'un taller sobre pobresa energètica, al CSA El Cargol, al barri tarragoní de la Granja CSA EL CARGOL
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Febrer 2020 00:51

El Centre Social Autogestionat El Cargol (c./ Menorca, 3, La Granja, Tarragona) acollirà aquest dimecres 26 de febrer, a les 17:30h, un taller d'assessorament col·lectiu sobre pobresa energètica, que serà impartit per Enginyeria Sense Fronteres. El taller té per objectiu facilitar eines per garantir l'accés a l'aigua, la llum i el gas a les persones vulnerables que no poden pagar les factures.

Amb el lema "Ni set, ni fred, ni foscor", des del CSA El Cargol es fa una crida a les persones que es trobin en situacions complicades perquè "vinguin i comparteixin el seu cas amb nosaltres". El col·lectiu recorda que cal "defensar els teus drets, que no te'ls tallin!".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: