Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa Joan Miret acollirà les I Jornades d'Empoderament Sexual Femení

Les xerrades tindran lloc els dimecres 26 de febrer, 4, 11 i 18 de març, a les 19 h, a la Casa Joan Miret de Tarragona

La ponència 'El plaer sexual femení', a càrrec de Nerea Ortega, obrirà les jornades aquest dimecres La ponència 'El plaer sexual femení', a càrrec de Nerea Ortega, obrirà les jornades aquest dimecres AG PLANNING
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Febrer 2020 08:57

El proper 26 de febrer, la Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36) estrena les I Jornades d’Empoderament Sexual Femení que per primer cop es duran a terme a la ciutat de Tarragona, organitzades per AG Planning.

El programa de les ponències està format per professionals vinculades al món de la salut sexual com Elma Roura, Nerea Ortega o Verónica García, que tractaran temes tan diversos com són el plaer sexual femení, les claus de l’empoderament o la sexualitat conscient i l’autoestima. Les jornades es complementaran amb una taula rodona on es debatrà sobre els mites més comuns de la sexualitat.

Les jornades es dirigeixen a totes aquelles persones que vulguin conèixer més sobre la sexualitat i aquells aspectes que juguen un paper important en la sexualitat femenina i que poques vegades s’expressen o es transmeten obertament.

El preu d’inscripció de cada ponència té un cost de 6 euros i també hi ha un preu especial que inclou les quatre ponències per 20 euros. Els interessats o interessades poden consultar tota la informació i inscripcions al web www.casajoanmiret.com/#agenda o al telèfon 977 212 971.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: