Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Final feliç per al gat cec perdut a Mont-roig del Camp

El gat, que va fugir la nit del 16 de febrer a la urbanització dels Masos d'en Blader, ha estat localitzat aquest matí en un soterrani d'una casa veïna

El "Gordo" ja és a casa seva El "Gordo" ja és a casa seva CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Febrer 2020 11:33

En "Gordo", el gat cec que estava perdut des de la nit del passat 16 de febrer, ha estat recuperat sa i estalvi aquest dissabte al matí per la seva propietària, una veïna de la urbanització dels Masos d'en Blader de Mont-roig del Camp.

La propietària va localitzar la seva mascota ahir divendres, després de sentir que el gat miolava des de l'interior d'un pàrquing o d'un soterrani particular d'una casa del mateix carrer. Ahir la propietària va intentar contactar amb la veïna -que avui s'ha sabut que es trobava indisposada- i també va alertar de la situació als Bombers -que van declinar fer cap actuació pel fet que l'animal es trobava dins d'una casa particular- i a la Policia Local de Mont-roig del Camp, amb l'objectiu de localitzar la veïna. Però, finalment, la mateixa propietària ha pogut contactar amb la seva veïna, que ha col·laborat per tal de treure el gat, que s'havia amagat a l'interior d'un soterrani de la casa.

La propietària del gat ha agraït les mostres de col·laboració ciutadana rebudes ja que es tracta d'un gat cec de naixement, que fa poc temps que viu a la zona i que no havia trepitjat mai el carrer.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: