Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller sobre "bullyng" per a pares i mares de Sarral

L'objectiu d'aquest taller, que tindrà lloc aquest divendres 21 de febrer a la Casa de Cultura, és donar eines a les famílies per a detectar l'assetjament

El taller, que tindrà lloc aquest divendres 21 de febrer a la Casa de Cultura, és donar eines a les famílies per a detectar l'assetjament El taller, que tindrà lloc aquest divendres 21 de febrer a la Casa de Cultura, és donar eines a les famílies per a detectar l'assetjament ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 21 Febrer 2020 08:29

Aquest divendres, 21 de febrer, a les 18h, tindrà lloc un taller sobre bullyng -assetjament- a Sarral adreçat a pares i mares del poble. El taller anirà a càrrec de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i es realitzarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Sarral i l’AMPA de l’Escola Salvador Ninot.

El taller, que es durà a terme a la Casa de Cultura (Antic Hospital), serà participatiu per tal d’afavorir la reflexió i el debat. L’activitat és només per a pares i mares, no s’hi pot participar amb els infants o adolescents.

L’objectiu d’aquest taller és donar eines a les famílies per a detectar l’assetjament, és a dir, donar elements per identificar conductes que poden ser senyals d’alerta d’un cas d’assetjament o ciberassetjament entre iguals, així com oferir-los eines per ajudar als seus fills a posicionar-se en contra de l’assetjament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: