Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marxa de torxes a Valls "contra la repressió i a favor de la República"

Convocada per l'ANC Valls, es farà aquest diumenge 16 de febrer i anirà de la plaça del Cementiri fins a la plaça del Blat

L'ANC Valls ha convocat una marxa de torxes per aquest diumenge al vespre, que anirà de la plaça del Cementiri fins a la plaça del Blat L'ANC Valls ha convocat una marxa de torxes per aquest diumenge al vespre, que anirà de la plaça del Cementiri fins a la plaça del Blat ANC VALLS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Febrer 2020 20:05

L’ANC Valls ha convocat una marxa de torxes el diumenge dia 16 de febrer "per denunciar la repressió de l’Estat espanyol i reivindicar la República Catalana". La concentració serà a les 19:30h, a la plaça del Cementiri, i transcorrerà per la carretera del Pla fins a la plaça del Blat.

El 16 de febrer farà 28 mesos que van empresonar Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Des d’aleshores, el dia 16 de cada mes Valls ha organitzat concentracions per denunciar "el caràcter antidemocràtic de l’Estat espanyol, per expressar la solidaritat amb totes les persones represaliades i per refermar la voluntat de fer efectiva la República Catalana".

L'Assemblea Valls, que posarà torxes a disposició de tothom, anima els partidaris de la República Catalana “a sortir al carrer per no normalitzar la repressió antidemocràtica de l’Estat espanyol i, ara més que mai i fer visible, ara més que mai, la ferma voluntat d’aconseguir la independència”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: