Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Municipal del Vendrell evita una cursa il·legal de vehicles

La Policia Local va detectar a les xarxes socials la convocatòria d'una possible trobada, la nit de dissabte, per fer curses il·legals de cotxes 

Declaracions de la Policia Municipal a RTV El Vendrell sobre l'operatiu policial Declaracions de la Policia Municipal a RTV El Vendrell sobre l'operatiu policial FRAME / RTV EL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Febrer 2020 21:53

El passat dissabte 8 de febrer, a la tarda, la Policia Municipal del Vendrell va detectar a les xarxes socials la convocatòria d’una suposada trobada per fer curses il·legals de vehicles al terme municipal.

Davant aquesta informació, a les 23 h, es va activar un dispositiu especial, on també hi van col·laborar unitats dels Mossos d’Esquadra, per fer controls i vigilància al punt de trobada i als voltants, al polígon de Les Mates.

En l’inici de la vigilància es va observar la presència d’una seixantena de vehicles estacionats a la zona, sobre els quals es va fer un control dels seus moviments. Passada una hora, la majoria dels vehicles estacionats van abandonar la zona i es va iniciar un seguiment per si la concentració es desplaçava en un altre punt del terme municipal, mantenint una dotació a Les Mates.

Durant el control es va prendre nota de les matrícules dels vehicles que entraven i sortien de la zona on estava previst fer les curses il·legals. Un grup nombrós de vehicles es va dirigir cap a l’interior de la comarca, fet que es va informar a Trànsit de Mossos d’Esquadra. D’altra banda, es van fer controls als pàrquings de l'Esclat, de la Zona Escolar, del c/ Barcelonès i del Botafoc.

A punt d’arribar a la 1 de la matinada, sense haver trobat cap més concentració, es va donar per finalitzat el servei.

Gràcies a aquest operatiu policial es va poder evitar que s’efectuessin curses il·legals de vehicles i infraccions i molèsties continuades al terme municipal del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: