Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les víctimes mortals en accidents de trànsit al Camp de Tarragona es redueixen un 30%

Menys víctimes a l'N-340 i AP-7 arran de la restricció de camions

El director territorial d'Interior, Joan Carles de la Monja, el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, i el cap de l'àrea regional de Trànsit dels Mossos a Tarragona, l'inspector Toni Vilafranca El director territorial d'Interior, Joan Carles de la Monja, el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, i el cap de l'àrea regional de Trànsit dels Mossos a Tarragona, l'inspector Toni Vilafranca NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dimarts, 28 Gener 2020 13:11

Un total de 23 persones van morir l'any passat en accidents de trànsit al Camp de Tarragona, un 30% menys que el 2018 -van haver-n'hi 33. D'aquests, 21 van perdre la vida en zona interurbana. Al Tarragonès i al Baix Camp es van registrar, en cada comarca, set morts per accident. Al Camp de Tarragona la sinistralitat ha anat a la baixa arran de la restricció del pas de camions per l'N-340.

Sumant el binomi de la nacional i l'AP-7, en aquestes vies les víctimes mortals han baixat un 39% -de 8 a 2 morts a l'N-340. Des de Trànsit s'assegura que ja no es perceben punts negres i que ara la prioritat se centra en les distraccions al volant.

Al Camp, un 30% dels accidents es deu a l'ús del mòbil mentre es condueix, sobretot per missatges. També es posarà la lupa en els col·lectius vulnerables, com motoristes, vianants i gent gran, amb campanyes preventives. Representen un 40% de la mortalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: