Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els pilons que limiten l’accés al nucli antic del Vendrell s’activen per motius de seguretat

El sistema entrarà en funcionament aquest dissabte 25 de gener, amb motiu de l'acte inaugural d'El Vendrell Capital de la Cultura Catalana 2020

Els pilons evitaran que hi pugui irrompre cap vehicle en moments que hi hagi grans concentracions de persones Els pilons evitaran que hi pugui irrompre cap vehicle en moments que hi hagi grans concentracions de persones AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Gener 2020 22:17

Per motius de seguretat, l’Ajuntament del Vendrell activarà els pilons que limiten l’accés al nucli històric del Vendrell per evitar que hi pugui irrompre cap vehicle en moments que hi hagi grans concentracions de persones.

La pujada dels pilons es farà de forma manual i sempre hi haurà personal autoritzat per si calgués baixar-los per facilitar l’accés o la sortida a vehicles d’emergències.

El sistema entrarà en funcionament aquest dissabte 25 de gener amb motiu de l'acte inaugural d'El Vendrell Capital de la Cultura Catalana 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: