Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d'una cinquantena d'incidències a Tarragona pel temporal Gloria

El vent ha causat desperfectes en diferents punts de la ciutat

Imatge de l'arbre del Camp de Mart que ha caigut damunt d'un parell de cotxes aparcats al carrer Reina Maria Cristina, el 21 de gener del 2020 Imatge de l'arbre del Camp de Mart que ha caigut damunt d'un parell de cotxes aparcats al carrer Reina Maria Cristina, el 21 de gener del 2020 ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimarts, 21 Gener 2020 16:26

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Bombers de la Generalitat han hagut d'atendre més d'una cinquantena d'incidències a la ciutat de Tarragona, a causa del fort vent provocat pel temporal Gloria que afecta tot el país. Aquest migdia un arbre del Camp de Mart ha caigut damunt un parell de cotxes que hi havia aparcats al carrer del costat i n'ha destrossat un. També han caigut fanals, pals d'electricitat o teules d'alguns edificis.

Els Bombers també han hagut de retirar unes planxes de grans dimensions que podien haver caigut a la via pública al polígon de les Gavarres, segons ha informat el consistori. A la ciutat continua activat el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta pel risc de ventades i pel fort onatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: