Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna la manifestació d'avui davant l'empresa química Iqoxe

L'alerta per temporal  obliga a ajornar la mobilització fins al dimarts 28 de gener

Imatge  dels participants amb una pancarta en la manifestació organitzada pels veïns de Bonavista per reclamar més seguretat arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, el 19 de gener del 2020 Imatge dels participants amb una pancarta en la manifestació organitzada pels veïns de Bonavista per reclamar més seguretat arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, el 19 de gener del 2020 MAR ROVIRA / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Gener 2020 14:11

Degut a l’alerta per temporal, i com que pot suposar un risc per a les persones sortir al carrer, l'Associació de Veïns de Bonavisa i la resta d'entitats convocants han decidit ajornar la manifestació prevista per avui davant l'empresa química Iqoxe, on fa una setmana es va produir l'explosió. Finalment, la mobilització tindrà lloc l'altre dimarts 28 de gener, a les 18h, amb dues columnes que sortiran des del castell de Masricart de la Canonja i des de la plaça de la Constitució, al barri tarragoní de Bonavista.

Des l'organització aconsellen "quedar-vos a casa i aprofitar per mirar un documental sobre la situació de la Vall del francolí i la indústria petroquimica": La Vall del francolí, l’alè del Camp.

En aquesta segona convoctòria s'hi han adherit, fins ara, un bon nombre d'entitats veïnals i ciutadanes: Federació d'Associació de Veïns de Tarragona (FAVT), l'AV de Bonavista, Nova Unió de Comerciants de Bonavista, Club Cultural Bonavista, Racing Bonavista, AMPA Escola Joan XXIII, AVV La Granja, Escuela de Flamenco Ria Pita, Coordinadora de Salud Bonavista, ADT Torreforta i la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET).

Cal recordar que més d'un miler de veïns del barri de Bonavista i de la Canonja ja es van manifestar diumenge passat per exigir que hi hagi més seguretat i que es millorin els plans d'emergència arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, a la Canonja. En la protesta, el veïnat va mostrar la seva indignació i malestar i van homenatjar amb un minut de silenci les tres víctimes de l'accident.

L'Associació de Veïns de Bonavista va anunciar que iniciarien els tràmits per presentar una demanda col·lectiva en contra de l'empresa accidentada i calculen que unes 200 famílies tenen danys i desperfectes en els seus habitatges i locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: