Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inspecció de treball obre dos nous expedients a IQOXE arran de l'accident a la Canonja

CCOO i UGT denuncien que la Generalitat "no ha fet res" des que es va comprometre a revisar els protocols de seguretat

El secretari general de CCOO Indústria de Catalunya, José Antonio Hernández, després de la reunió que sindicats i Treball han mantingut a la seu de la Generalitat a Tarragona El secretari general de CCOO Indústria de Catalunya, José Antonio Hernández, després de la reunió que sindicats i Treball han mantingut a la seu de la Generalitat a Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Divendres, 17 Gener 2020 12:04

Inspecció de Treball ha obert dos nous expedients a l'empresa IQOXE arran de l'accident de la Canonja, que ha causat tres víctimes mortals. Ho ha explicat el conseller de Treball, Chakir El Homrani, aquest divendres després d'una reunió que ha mantingut a Tarragona amb CCOO i UGT.

Els dos nous expedients s'uneixen a les quatre sancions que Treball ja havia imposat a la companyia en matèria de salut, seguretat laboral i condicions de treball entre 2015 i 2017, i als dos que ja hi havia en marxa abans del sinistre sobre relacions laborals.

Els sindicats, per la seva banda, han denunciat que la Generalitat "no ha fet res" des que es va comprometre a revisar els protocols de seguretat a les empreses químiques de Tarragona a finals d'octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: