Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El transvasament de l'òxid de propilè del dipòsit d'IQOXE incendiat s'endarrereix unes hores

Per raons de seguretat les tasques d'evacuació del líquid es duran a terme amb prudència

El sotsinspector dels Bombers, Bienvenido Aguado, durant la compareixença d'aquest dijous al vespre El sotsinspector dels Bombers, Bienvenido Aguado, durant la compareixença d'aquest dijous al vespre ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dijous, 16 Gener 2020 20:55

El transvasament de l'òxid de propilè del dipòsit d'IQOXE incendiat es durà a terme en les properes hores, segons han assegurat el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el sotsinspector dels Bombers, Bienvenido Aguado. Aguado ha indicat que l'operació "es fa sota el prisma de la seguretat perquè es pugui evacuar el producte amb tota garantia".

Peris ha destacat que "l'entorn de treball no és normal" pels danys que ha sofert a causa de l'explosió i l'incendi, i les característiques del producte obliguen a actuar amb prudència per evitar fuites o comportament inesperats. Tal com han exposat, el transvasament podria començar entre les nou i les deu del vespre, i no s'han marcat un termini per completar-lo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: