Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen els treballs per transvasar l'òxid d'etilè del tanc afectat d'IQOXE

Bombers espera finalitzar l'operació aquest dijous i desactivar la fase d'emergència del Plaseqcat

El sotsinspector dels Bombers, Juan Manuel Gonzálvez, en l'atenció als mitjans després de la reunió dels responsables dels cossos d'emergències al Centre de Comandament Avançat de la Canonja, el 16 de gener del 2020 El sotsinspector dels Bombers, Juan Manuel Gonzálvez, en l'atenció als mitjans després de la reunió dels responsables dels cossos d'emergències al Centre de Comandament Avançat de la Canonja, el 16 de gener del 2020 MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dijous, 16 Gener 2020 11:14

Els treballs per transvasar l'òxid d'etilè del tanc afectat per l'explosió a l'empresa IQOXE de la Canonja han començat aquest dijous al matí. Bombers ha explicat que espera finalitzar l'operació aquest dijous, fet que permetria desactivar la fase d'emergència del Plaseqcat.

Aquest dimecres Bombers va començar les maniobres per connectar la mànega a la cisterna afectada i durant el matí d'aquest dijous es confia en iniciar el procés amb l'arribada de la maquinària facilitada per la companyia. Són 75 tones d'òxid d'etilè, barrejat amb el producte que van llençar els bombers durant quasi 24 hores per extingir l'incendi. El material es portarà a un gestor de residus per destruir-lo amb seguretat i també s'han portat mostres a analitzar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: