Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CCOO i UGT denuncien que la precarietat laboral a les empreses químiques de Tarragona repercuteix en la seguretat

Els dos sindicats recorden que hi ha hagut quatre accidents greus en els últims nou mesos

Imatge del minut de silenci que han fet els treballadors de l'empresa IQOXE a la carretera que dona accès a la fàbrica. Imatge del dimecres 15 de gener de 2020 Imatge del minut de silenci que han fet els treballadors de l'empresa IQOXE a la carretera que dona accès a la fàbrica. Imatge del dimecres 15 de gener de 2020 XAVI TOSCANO / ACN
Societat ACN
Dijous, 16 Gener 2020 00:19

CCOO i UGT han denunciat aquest dimecres que la precarietat laboral que hi ha a les empreses químiques de Tarragona repercuteix en la seguretat, tant dels treballadors com de la ciutadania. Representants dels dos sindicats han participat en el minut de silenci que han fet els treballadors d'IQOXE, l'empresa de la Canonja en la qual hi va haver una explosió aquest dimarts, i que ha concentrat una cinquantena de persones.

Alguns dels empleats s'ha mostrat molt afectats pel sinistre, que ha causat dos morts, un dels quals un treballador de la companyia, a més de vuit ferits. Els sindicats també han recordat que s'han produït quatre accidents greus en els últims mesos al polígon químic de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: