Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AEQT convoca reunions "urgents" amb els agents del territori per revisar l'explosió i evitar que torni a passar

L'associació empresarial es mostra oberta a estudiar "qualsevol aspecte a millorar" en la gestió de les emergències i els protocols existents

El president de l'AEQT, Rubén Folgado, mostra el condol de l'entitat per les víctimes de l'explosió i s'ofereix per variar els protocols que siguin necessaris per evitar que un succés com aquest torni a passar El president de l'AEQT, Rubén Folgado, mostra el condol de l'entitat per les víctimes de l'explosió i s'ofereix per variar els protocols que siguin necessaris per evitar que un succés com aquest torni a passar FRAME VIDEO AEQT
Societat ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 21:27

El president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Rubén Folgado, ha anunciat que l'entitat ha convocat reunions "urgents" amb els principals agents del territori per "intentar col·laborar en la revisió del que ha passat i intentar intercanviar informació per evitar que una cosa així torni a passar", després de l'explosió d'ahir que ha comportat la mort de tres persones i set afectats més de diversa consideració. L'associació empresarial s'ha mostrat oberta a estudiar amb la Generalitat, els ajuntaments, els sindicats i les associacions veïnals "qualsevol aspecte a millorar" en la gestió de les emergències i els protocols existents.

Folgado ha subratllat que l'associació ha estat en contacte "des del primer moment" amb les institucions del territori, les forces de seguretat i els serveis d'emergència "que han gestionat d'una manera tan excel·lent una situació tan complexa".

Finalment, l'entitat, a través del seu president, ha lamentat les conseqüències de l'accident i ha donat el condol als familiars de les víctimes mortals i el suport a les persones afectades.

El president de l'AEQT, Rubén Folgado, mostra el condol de l'entitat per les víctimes de l'explosió i s'ofereix per variar els protocols que siguin necessaris per evitar que un succés com aquest torni a passar: VÍDEO.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: