Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roldán demana que s'investigui si van fallar els plans d'emergència en l'explosió de la Canonja

La portaveu de Cs lamenta que la "falta d'informació" deixés la població "molt espantada"

La cap de llista de Ciutadans, Lorena Roldán, parlant amb els treballadors de l'empresa IQOXE de la Canonja La cap de llista de Ciutadans, Lorena Roldán, parlant amb els treballadors de l'empresa IQOXE de la Canonja XAVI TOSCANO / ACN
Societat ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 14:53

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha demanat que, un cop s'hagi superat l'accident d'ahir dimarts en una empresa química de la Canonja, s'investigui si van fallar els plans d'emergència. "No és moment de retrets, però per descomptat que una vegada passi tot s'haurà d'investigar què ha passat", ha dit en declaracions a la premsa després de visitar el centre de coordinació que s'ha establert a la Canonja, a prop del polígon petroquímic on es va produir l'explosió.

Roldán ha insistit que "ja hi haurà dies per esbrinar el que ha passat i veure si realment el pla s'hauria d'haver activat i no es va activar", però ha lamentat que la "falta d'informació" va provocar que la població del Tarragonès estigués "molt espantada".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: