Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TSJC determina que el tòtem publicitari de Parc Riu Clar era il·legal

El Tribunal dóna la raó a l’Ajuntament de Tarragona que va denegar la seva legalització, així com l’ordre d’enderroc, i als veïns, que van lluitar per la seva retirada

Imatge d'arxiu del dia de la retirada del tòtem publicitari gegant situat a l'entrada del barri tarragoní de Parc Riu Clar Imatge d'arxiu del dia de la retirada del tòtem publicitari gegant situat a l'entrada del barri tarragoní de Parc Riu Clar ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Gener 2020 18:40

La Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha dictaminat a favor de l’Ajuntament de Tarragona en el recurs d’apel·lació que va interposar contra la sentència del 7 d’agost de 2018 dictada pel Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Tarragona, que havia estimat el recurs contenciós interposat per Annunzia Publicidad Exterior SL.

El TSJC determina que el tòtem publicitari era il·legal, com sempre havia defensat l’Ajuntament de Tarragona i, per tant, dóna la raó en la denegació de la legalització, així com l’ordre d’enderroc del tòtem publicitari situat al barri de Parc Riu Clar. La sentència estima totalment el recurs d'apel·lació interposat. 

Al mateix temps, la sentència també dona la raó de forma indirecta a les reinvindicacions impulsades durant dos anys per l'Associació de Veïns Amics de Parc Riu Clar, que van lluitar des del primer dia per la retirada del tòtem gegant situat a l'entrada del barri.

Contra aquesta sentència no es pot presentar cap recurs de cassació davant el Tribunal Suprem.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: