Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana que s'investigui el contracte de l’escola de música

L'entitat ciutadana troba "insuficient" la mesura acordada pel govern municipal de demanar un informe als serveis jurídics de l’Ajuntament per aclarir si es pot demanar responsabilitats

Imatge d'arxiu de l'Escola Municipal de Música del Vendrell Imatge d'arxiu de l'Escola Municipal de Música del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Gener 2020 17:12

Arran les "irregularitats" sobre el contracte de l’Escola de música del Vendrell que van denunciar grups de l'oposició, al ple del 27 de desembre, la Xarxa Vendrellenca ha instat al govern municipal "a prendre les accions que siguin oportunes, perquè s’obri una investigació a fons per part de l’autoritat competent, per aclarir el que va passar amb el contracte de l’escola de musica".

L'entitat ciutadana considera "insuficient que tot el que vagi a fer el govern local sigui simplement demanar un informe als serveis jurídics de l’Ajuntament per aclarir si es pot demanar responsabilitat davant totes les irregularitats manifestes que han explicat els grups, i que consten a la documentació publica davant de la mancança d’informes de control del contracte". Tampoc estan d'acord amb "que es tanqui l’acord anant en contra dels criteris dels serveis jurídics de l’ajuntament tal com s’ha dit al ple, i menys encara que es paguin uns interessos de demora per la gestió dolenta de tot plegat que ens suposi un greuge econòmic".

Des de la Xarxa creuen que "ja hauria de fer molt temps que hauria d’haver-se fet aquest informe que ara s’ha encarregat, i vist el que s’ha dit al ple del dia 27,l’ajuntament hauria d’haver enviat a les autoritats competents tota la documentació, per tal de que s’obrís una investigació d’ofici per aclarir-ho tot".

A la plataforma veïnal també li resulta "sorprenent i a la vegada molt preocupant, que un edifici públic com aquest, sotmès a tant control públic des de que es van detectar les irregularitats al contracte, porti deu anys sense la llicencia ambiental, en aquest cas han fallat mes mecanismes de control i no temin cap explicació al respecte".

Des de la taula de treball de l'entitat volen mostrar la seva "indignació" davant d’aquest conjunt de fets i demanem a l’Ajuntament que, sense cap dilació "porti davant l’autoritat competent tot l’expedient per que s’obri una investigació exhaustiva que aclareixi al conjunt de la ciutadania del Vendrell què va passar amb les irregularitats d’aquest contracte".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: