Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra posa en marxa el 'Pla de Seguretat de Nadal'

El pla prioritzarà la zona del centre de la població i el polígon industrial Roques Planes

Patrulla conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Torredembarra Patrulla conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Desembre 2019 19:08

Amb l’arribada del Nadal l’afluència de públic en les àrees comercials i de serveis de la població s’incrementa de forma molt significativa. Per a contribuir a una major seguretat d’aquestes zones, l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Governació, engega el 'Pla de Seguretat - Dispositiu policial - Nadal 2019-20' que es desenvoluparà de forma prioritària en la zona del centre de la població i el polígon industrial Roques Planes.
 
Per part de la Policia Local, s’efectuarà un reforç d’agents, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei mitjançant l’estratègia d’un model de treball basat en la proximitat. D’aquesta manera, s’han dividit les zones comercials de la població en 4 sectors que seran coberts diàriament per 3 agents i 1 caporal, sent la patrulla a peu i la policia de proximitat la seva característica principal.
 
Aquest pla, vigent des del dia 13 de desembre i que finalitzarà el 7 de gener del 2020, té com a objectius principals garantir la seguretat de les persones en els seus desplaçaments i activitats i controlar i regular el trànsit de vehicles i vianants, restringint el trànsit de vehicles a determinades zones, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei.
 
També es duran a terme dues campanyes, una de control d’alcoholèmia i drogues, del 14 al 22 de desembre, i un altra de control de joguines i regals dels establiments multipreu durant aquests dies.

D’altra banda, la Policia Local estableix un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra realitzant patrullatges mixtes sobre l’eix comercial d’acord amb el dispositiu Grèvol que posen en marxa els Mossos d’Esquadra per aquestes dates.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: