Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen una marxa contra la caça, aquest diumenge a Llorenç del Penedès

La caminada reivindicativa convocada per la Plataforma No a la Caça sortirà a les 12h, des de L'Escola de Les Cometes

Imatge d'arxiu d'uns gossos llebrers en una manifestació a Barcelona Imatge d'arxiu d'uns gossos llebrers en una manifestació a Barcelona ARXIU / FRAME BETEVE.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Desembre 2019 11:14

"No a la caça". Amb aquest lema, la Plataforma No a la Caça ha convocat -amb el suport d'altres entitats- una caminada reivindivativa per aquest diumenge 15 de desembre a Llorenç del Penedès. La marxa sortirà, a les 12:00h, des de l'Escola Les Cometes del municipi del Baix Penedès.

Els convocants consideren que hi ha moltes raons per convocar aquesta marxa. D'entrada, denuncien el futur que els espera o la situació que pateixen els galgos i altres espècies de gossos que s'utilitzen com a armes de caça. També consideren que els caçadors "no tenen cura del medi ambient i trenquen l'equilibri ecològic de la nostra fauna" i posen com a exemple que "deixen el camp ple de cartutxos de plom que, amb la pluja als rius, provoquen que milers d'aus aquàtiques morin". A més, acusen els caçadors de la contaminació acústica del territori i de "trencar l'harmonia als boscos".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: