Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller sobre bullyng per a pares i mares de Solivella

S'impartirà aquest dissabte, 14 de desembre, a les 17h, a Cal Mateu

Solivella Solivella ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 13 Desembre 2019 22:22

El proper dissabte, 14 de desembre, a les 17.00 h, als baixos de Cal Mateu de Solivella tindrà lloc un taller sobre bullyng adreçat a pares i mares del poble. El taller anirà a càrrec de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i es realitzarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Solivella i el Grup Cultural de la Dona.

Per poder-hi participar cal inscriure’s a l’Ajuntament. Les inscripcions estan obertes fins el divendres, 13 de desembre. El taller és només per a pares i mares, no s’hi pot participar amb els infants o adolescents.

L’objectiu d’aquest taller és donar eines a les famílies per a detectar l’assetjament, és a dir, donar elements per identificar conductes que poden ser senyals d’alerta d’un cas d’assetjament o ciberassetjament entre iguals, així com oferir-los eines per ajudar als seus fills a posicionar-se en contra de l’assetjament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: