Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els partits debatran sobre la "Llei Aragonès", aquest dimarts a Tarragona

L'acte organitzat per un grup de col·lectius i sindicats tindrà lloc, a les 18:30h, al Campus Catalunya de la URV

El debat se celebrarà a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, a Tarragona El debat se celebrarà a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Desembre 2019 19:24

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona coorganitzen amb IAC, USTEC, STES i Marea Pensionista Tarragona, el debat 'Què implica la "Llei Arabonès"?', que tindrà lloc aquest dimarts dia 10 de desembre, a les 18h30' a l'Aula Magna Campus Catalunya URV Tarragona.

Es tracta d'un debat entre totes les forces polítiques de la circumscripció electoral deTarragona amb representació al Parlament. Fins al moment, han confirmat la seva assistència a l'acte:  Maria Rovira, portaveu del Secretariat Nacional CUP; Yolanda López, diputada en el Parlament de CEC-PODEM; Begoña Floria, regidora del Grup Municipal PSC de Tarragona i un representant de Ciutadans.

Des del Grup de Treball, estimen essencial mantenir aquest debat, "considerant tot el què suposarà la Llei de contractes de Serveis a les Persones, coneguda com a "Llei Aragonès", que permetrà l'externalització de serveis bàsics en l'àmbit educatiu, sanitari i social que garanteixen drets fonamentals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: