Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el judici contra dos mossos acusats d'evitar una investigació sobre dos policies locals de Vila-seca

Una caporal declara que la van apartar del cas i que la "tancaven sistemàticament" per parlar dels fets

L'intendent Jaume Morón (segon per la dreta) i del sergent Xavier Cunillera (segon per l'esquerra), al costat dels respectius advocats, durant l'inici del judici a l'Audiència de Tarragona L'intendent Jaume Morón (segon per la dreta) i del sergent Xavier Cunillera (segon per l'esquerra), al costat dels respectius advocats, durant l'inici del judici a l'Audiència de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dilluns, 09 Desembre 2019 18:17

Aquest dilluns ha començat a l'Audiència de Tarragona el judici contra l'intendent Jaume Morón, excap dels Mossos al Tarragonès, i el sergent Xavier Cunillera, acusats d'evitar una investigació contra dos policies locals de Vila-seca que havien apallissat un home. La caporal que va assumir la investigació ha declarat que els processats la van obligar a deixar el cas i a cedir-lo al sergent, i que la "tancaven sistemàticament" per parlar dels fets.

La fiscalia sosté que els processats van evitar impulsar la investigació i que van obviar informacions clau al jutjat perquè arxivés el cas. S'enfronten a cinc anys de presó, set d'inhabilitació i 7.200 euros de multa per suposada omissió del deure de perseguir delictes i falsedat documental.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: