Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAT celebra la III Jornada Tècnica adreçada als consorciats

Més d’una vintena de consorciats i membres d’empreses concessionàries d'aigua van participar en la jornada del 28 de novembre

La trobada celebrada a les instal·lacions centrals del CAT va servir per donar a conèixer el funcionament i la gestió del Consorci La trobada celebrada a les instal·lacions centrals del CAT va servir per donar a conèixer el funcionament i la gestió del Consorci CAT
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Desembre 2019 08:11

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) va organitzar el passat 28 de novembre la tercera jornada tècnica adreçada als serveis tècnics dels ajuntaments i les indústries que en formen part, així com les empreses concessionàries d’aigua que hi ha a la demarcació de Tarragona i que gestionen els serveis municipals dels consorciats. La trobada es va celebrar a les instal·lacions centrals del CAT. L’objectiu de la trobada, que és el tercer any consecutiu que s’organitza, és el de donar a conèixer el funcionament i la gestió del CAT.

En aquesta ocasió els assumptes tractats van ser estrictament econòmics i van versar sobre el Pressupost 2020 aprovat per l’Assemblea General el passat 22 d’octubre, les tarifes a aplicar l’any 2020 i el Pla Econòmic i Financer vigent resultat del Pla Estratègic 2018-2021.

La jornada va començar al voltant de les 10h quan el director gerent del CAT, Josep Xavier Pujol, va donar la benvinguda als assistents i va fer una explicació detallada dels Pressupostos de l’any 2020. Seguidament el director jurídic i econòmic, Jesús Martín, va exposar en detall diversos conceptes relacionats amb les tarifes de l’aigua del CAT. Finalment, la cap del Departament de Control i Finances, Sandra Simó, va detallar el Pla Econòmic vigent.

La jornada va servir per continuar millorant amb el principi de transparència del Consorci i a la vegada resoldre alguns dubtes centrats en aspectes econòmics que tenien alguns dels assistents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: