Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

200 persones tallen el trànsit a la Imperial Tàrraco i cremen articles de la Constitució

L'acció s'ha fet davant la Subdelegació del govern espanyol

Imatge de la crema simbòlica d'articles de la Constitució davant la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona Imatge de la crema simbòlica d'articles de la Constitució davant la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Divendres, 06 Desembre 2019 21:32

Unes 200 persones s’han concentrat aquest divendres al vespre davant la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona, on han tallat el trànsit i han cremat diversos articles de la Constitució. Prèviament els manifestants s'han penjat els articles, fets amb cartró, sobre el cos i han iniciat una marxa per la plaça Imperial Tàrraco. Han fet dues voltes en aquesta cèntrica rotonda de la ciutat de Tarragona, amb crits d'independència.

Posteriorment s'ha fet la foguera, enmig de la rotonda. Aquesta manifestació de protesta, sota el lema 'La farsa de la Constitució', s'ha impulsat des dels CDR, amb l'adhesió d'altres col·lectius sobiranistes. L'acte ha culminat amb el cant dels Segadors i 'L'estaca'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: