Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Festa i reivindicació per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat

Les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona protagonitzen la jornada amb diverses activitats

Les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona van protagonitzar la commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat Les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona van protagonitzar la commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat FOTOS: MAURI
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Desembre 2019 08:45

“Pels drets efectius i l’autonomia personal” és el títol del Manifest en commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que se celebra aquest dimarts 3 de desembre, i que han llegit representants dels diferents grups municipals en un acte reivindicatiu i festiu celebrat a la plaça de la Font de Tarragona amb la participació de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat. A l’acte també hi ha intervingut l’alcalde, Pau Ricomà, i la consellera de Capacitat Diverses de l’Ajuntament, Carla Aguilar-Cunill.

Ricomà i Carla Aguilar Dia Discapacitat

A més d’esmorzar per a tots els participants, hi han hagut actuacions musicals, la ballada de la Geganta Frida i del Gegantó Sant Rafael, acompanyats pel grup de gralles del CPEE Sant Rafael. També s’ha fet una performance conjunta amb el lema “Trenquem murs, construïm futur”, que ha consistit en la construcció d’un mur de caixer de cartró amb missatges recollits per l’Associació Astafanias, amb la participació dels centres Onada, Estela, Sant Rafael i Solc, entre d’altres, que han ajudat a enderrocar el mur i a construir una columna amb missatges positius.També ha actuat el grup de percussió La Muralla i el grup de ball del CPEE Sant Rafael.

gegants Frida

A les 12 del migdia, des de la plaça de la Font, el col·lectiu ha iniciat una marxa per donar visibilitat al col·lectiu i reivindicar els seus drets d’inclusió social i laboral recollits en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. La marxa ha finalitzat a la Font del Centenari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: