Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Montblanc organitza un dinar en solidaritat amb els afectats per les riuades

Aquest diumenge 1 de desembre, l’associació de comerciants recollirà així fons durant el cap de setmana d’activitats a Montblanc

Imatge aèria de l'afectació del Pont Vell de Montblanc i el seu entorn, a causa dels aiguats d'octubre Imatge aèria de l'afectació del Pont Vell de Montblanc i el seu entorn, a causa dels aiguats d'octubre ARXIU / ACN
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Novembre 2019 16:34

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) organitza un dinar de col·laboració amb la resta de voluntariat que s’estan mobilitzant aquestes darreres setmanes a causa de les inundacions del riu Francolí. "Som una part activa de la societat de Montblanc i de la comarca. Per això un cop més volem contribuir a impulsar la solidaritat amb els directament afectats", explica Montse Guinovart, presidenta de la UBCM.

El cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, el teixit associatiu comarcal i de la vila celebra diferents activitats, emmarcades en la Riuada Solidària. L’associació comercial de Montblanc hi participa en l’organització d’aquest dinar i d’una barra solidària, el dia 1 de desembre, a partir de les 14h, al pavelló del Casal Montblanquí.

Els tiquets, a un preu de 15 euros, es podien comprar fins el 27 de novembre als establiments comercials montblanquins Perfums i Regals Palau, La Baldufa i Concaviatges Qui no pugui assistir a l’àpat, però vulgui col·laborar amb la iniciativa, pot adquirir-los a 10 euros. El menú, previst per a unes 250 persones, serà: aperitiu, fideuà i pollastre amb verdures, postre, pa, vins i cafè. Hi col·laboren La Cuina de la Sara, Porta Comerç, Forn de Pa Joan, El Forn de la Vila, Pastifred, Comstel, Llibreria La Baldufa i Carbòniques Miracle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: