Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Solivella acull aquest dissabte la Trobada Comarcal de Dones

La jornada commemorarà el Dia Internacional de les Dones Rurals

Enguany el Grup Cultural de la Dona de Solivella organitza la trobada Enguany el Grup Cultural de la Dona de Solivella organitza la trobada ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 21:46

El dissabte dia 30 de novembre, les dones de la Conca de Barberà es trobaran a Solivella en la Trobada Comarcal de Dones, que se celebra de forma consecutiva cada any des del Consell Comarcal de la Dona.

Aquesta jornada festiva, promoguda pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca i dels ajuntaments, va néixer amb l’objectiu de crear un espai compartit d’experiències i vincles per enfortir l’associacionisme de la comarca.

Les dones rurals

Aquest any la trobada ha estat organitzada pel Grup Cultural de la Dona de Solivella i es commemorarà el Dia Internacional de les Dones Rurals. El Dia Internacional de les Dones Rurals (15 d'octubre) és el dia reconegut per l'ONU en el qual es posa de relleu l'aportació de les dones al desenvolupament rural. Les dones rurals representen més d'un terç de població mundial i el 43% de la mà d'obra agrícola, segons Nacions Unides. També es denuncia la desigualtat que pateixen respecte els seus homòlegs masculins quant a l'accés a la terra, crèdits, materials agrícoles, mercats, educació, assistència sanitària, espais de participació política...

Així doncs, el programa d’aquesta diada constarà d’una visita cultural pel municipi, del dinar de germanor al pavelló poliesportiu i es clausurarà amb la representació de l’obra de teatre en versió catalana de 'La jaula de las locas' a càrrec de la companyia La Teatr’Era.

A la trobada hi pot participar qualsevol dona, estigui o no associada. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: