Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Disset ajuntaments i gairebé una cinquantena de particulars demanen ajuts a l'Estat pels danys ocasionats per la riuada

Interior té sis mesos per resoldre-les

El riu Francolí, al seu pas per l'Espluga de Francolí i de les destrosses a la llera, dies després dels aiguats del 22 d'octubre El riu Francolí, al seu pas per l'Espluga de Francolí i de les destrosses a la llera, dies després dels aiguats del 22 d'octubre NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dilluns, 25 Novembre 2019 16:19

Una vintena d'ajuntaments tarragonins i gairebé una cinquantena de particulars demanen ajuts a l'Estat pels danys ocasionats per la riuada de l'octubre passat. La Subdelegació del govern espanyol a Tarragona ha rebut un total de 46 sol·licituds de particulars i 17 d'ajuntaments de la Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Camp i Tarragonès per tal d'acollir-se als ajuts previstos al reial decret 307/2005 que regula les subvencions davant de determinades necessitats derivades de situacions d'emergència o de tipus catastròfic. El termini per presentar les sol·licituds va finalitzar dissabte passat i la Direcció General de Protecció Civil del Ministeri d'Interior té sis mesos per resoldre-les.

Els ajuntaments que han presentat sol·licitud d'ajut són l'Aleixar, Alforja, les Borges del Camp, Capafonts, Colldejou, l'Espluga de Francolí, Maspujols, Montblanc, Porrera, Prades, la Riba, Riudoms, Salou, Vallclara, Vilanova de Prades, la Vilella Baixa, i Vimbodí i Poblet.

Pel que fa les sol·licituds presentades, la majoria són veïns de la zona de l'Espluga -una dotzena-, Montblanc -vuit- i Vimbodí i Poblet -sis. També n'hi ha de Riudoms -deu-, la Riba -quatre-, Salou -quatre- i Vallclara -dos.

Les sol·licituds s'han presentat per via telemàtica a l'aplicació web de la Direcció General de Protecció Civil del Ministeri de l'Interior o al Registre General de la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona.

Segons informen fonts de la Subdelegació, aquest reial decret contempla ajudes a corporacions locals, unitats familiars o particulars, comunitats de propietaris i establiments industrials i comercials per fer front a les despeses d'emergència ocasionades per la gota freda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: