Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gran Recapte supera els 500.000 quilos d'aliments en els establiments de la demarcació

L'organització fa una crida perquè necessita voluntaris per classificar els productes als magatzems de Tarragona i Reus

Estudiants de l'Institut Campclar de Tarragona han col·laborat de voluntaris al 'Gran Recapte' Estudiants de l'Institut Campclar de Tarragona han col·laborat de voluntaris al 'Gran Recapte' INS CAMPCLAR
Societat ACN
Dissabte, 23 Novembre 2019 21:27

L'onzena edició d'El Gran Recapte ha recollit més de 500.000 quilos d'aliments a la demarcació de Tarragona, segons les primeres estimacions dels organitzadors. La llet, l'oli i les conserves són els productes que més s'han donat i Tarragona, Reus i Tortosa, les ciutats que encapçalen les donacions.

En aquesta ocasió, hi han participat 4.500 voluntaris repartits en més de 400 punts de recollida. El portaveu del Banc dels Aliments a la Tarragona i l'Ebre, Òscar Ologaray, ha qualificat "d'èxit" la recaptació i ha celebrat la resposta de la ciutadania i dels voluntaris. A la vegada, Ologaray ha fet una crida perquè l'organització no té prou voluntaris per classificar els productes recollits als magatzems de Tarragona i Reus durant la pròxima setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: