Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà contra la violència envers les dones

S'han programat cursos i activitats, que s’allargaran fins el dia 29 de novembre

L'Ajuntament de Roda de Berà commemora amb diversos actes el Dia internacional contra la violència envers les dones L'Ajuntament de Roda de Berà commemora amb diversos actes el Dia internacional contra la violència envers les dones ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Novembre 2019 18:11

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de la Dona, ha organitzat tot un seguit d’actes gratuïts i oberts a tothom amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemorarà el proper 25 de novembre.

El dimarts passat, va començar al Casal Municipal Les Monges, un curs d’assertivitat i mediació de conflicte, a càrrec de Clima i Creixement. El curs es tornarà a fer el proper dimarts, dia 26 de novembre, a les 18h, al mateix lloc.

Aquest diumenge 24 de novembre, el Club de Judo Dojo de Roda oferirà una classe de defensa personal, que tindrà lloc a la seu del club -a l’avinguda de l’Avenc- a les 09:30h. En acabar, se servirà un esmorzar. Les places són limitades, i per aquest motiu cal fer inscripció pmanifest rèvia a l’Hotel d’Entitats. El mateix diumenge, a les 19h, al Casino Municipal, l’actriu Jordina Biosca narrarà un conte per a adults titulat ‘La noia sense mans’. L’activitat està recomanada per a majors de 12 anys.

El manifest del 25N

El dia 25 de novembre, a les 12h, a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc la lectura del manifest institucional amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Pel que fa a les activitats posteriors, el dimecres dia 27, a les 17h, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, Susanita Pinceles explicarà contes per a la igualtat de gènere, adreçats a infants. També hi haurà pintacares.

Per finalitzar els actes, divendres 29 de novembre, a les 11:30h, el programa 'A Mig Matí' de Roda de Berà Ràdio (107.7 fm) oferirà una taula rodona sobre la violència envers les dones, a càrrec de persones enteses en la matèria.

Amb aquests actes, Roda de Berà vol mostrar el seu suport a totes aquelles dones que pateixen maltractaments, siguin del tipus que siguin, i sumar-se a la lluita contra qualsevol tipus de violència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: